кадър и видео: Maкс СпортВ битка за място на финала

...
кадър и видео: Maкс СпортВ битка за място на финала
Коментари Харесай

Емоционален Григор Димитров: Жена стои зад успеха ми

кадър и видео: Maкс Спорт

В борба за място на финала Димитров ще се изправи против намиращия се в отлична форма Камерън Нори (Великобритания). При възможна победа против британеца българинът ще се завърне в Топ 20 на международната класация.

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, рядко приказва за персоналния си живот, но в изблик на благополучие показа, че всичко сред него и обичаната ми Лолита върви добре. Гришо продължи сполучливия си поход в Индиън Уелс, където отстрани поляка Хуберт Хукач след нов трагичен поврат с 2:1 сета.

" Чувствам се друго. Възвърнах положителния темп както в тениса, по този начин и в живота. Особено в живота. Знанието, че тялото ми е на нужното равнище, ми дава голяма убеденост и това се отразява на играта ми. Този факт самичък по себе си ме прави благополучен, да не приказваме за печеленето на мачове ", каза Димитров пред Tennis Channel.



" В момента съм фокусиран върху това да се любувам на ежедневния си живот. Не съм захласнат от резултатите, без значение дали спечелвам или изгубвам. Всеки път, когато изляза на корта, знам за какво съм там и какво да върша. Когато работата е свършена, не преставам напред, като в това време намирам метод да се разсея и да се разтоваря. Напоследък този способ ми прави доста добра работа ", сподели още българинът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР