Кадър Федерална служба на Германия за защита от бедствияНа фона

...
Кадър Федерална служба на Германия за защита от бедствияНа фона
Коментари Харесай

Гражданска защита в Германия пусна клип как да оцелеете без газ през зимата

Кадър Федерална работа на Германия за отбрана от бедствия

На фона на покачващите се цени на газ в Европа, германската Федерална работа за отбрана на популацията и бедствия разгласява видео при положение, че жителите имат проблеми с доставките на сила.

Видеото, което се появи в Twitter, демонстрира жена, която пали светлина от свещи, след което облича връхни облекла, както и шал и ръкавици. По-нататък е показано по какъв начин тя запечатва прозорците с фолио за изолираност, а също по този начин независимо сглобява дребна " печка ".

Видеото е съпроводено от известие, обясняващо, че видеото е синхронизирано с деня на отбрана при изключителни обстановки и е отдадено на тематиката за спиранията на електрозахранването. Причините за спирането на електрозахранването могат да бъдат доста разнообразни, добави ведомството, като уточни като образец последствията от урагана Ида в САЩ .

Цените на газа в Европа внезапно се покачиха през последните седмици..

Експертите означиха, че покачването на цените на фючърсите на газ в Европа е обвързвано с няколко фактора: ниското равнище на претовареност на европейските подземни газохранилища (UGS), лимитираното предложение от главните снабдители и огромното търсене на полутечен природен газ в Азия .

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР