Кадър Булфото и Актуално.комФалшива новина се оказаха твърденията за фалшификация

...
Кадър Булфото и Актуално.комФалшива новина се оказаха твърденията за фалшификация
Коментари Харесай

Показаха дисертацията на Пламен Николов: Времето е въпрос на преживяване, а не реално свойство на външния свят

Кадър Булфото и Актуално.ком

Фалшива вест се оказаха изказванията за имитация на докторската степен на Пламен Николов.

Преди минути Актуално.ком извади фрагменти от дисертацията му.

“Времето е въпрос на прекарване, а не действително свойство на външния свят ”. С тези думи на Дж. Бренан стартира дисертационният труд на претендента за министър председател Пламен Николов. Разработката е на тематика: Философско – антропологична рефлексия върху времето и се състои от 202 страници: встъпление, четири глави, умозаключение и лист на употребяваната литература.

Цитираните източници обгръщат 114 заглавия на български, съветски, британски и немиски език.

Докторантът Николов е разделил тематиката на четири съществени елементи: Времето като умствен конструкт, Ставане на времето в съзнанието, Преживяване на времето в съзнанието и Врмреме-съзнанието във феноменологичната антропология.

Целта на проучването, която си е сложил Пламен Николов, е да покаже:

“Вторичната – много по-слабо изразената в историко-философски смисъл спрямо онтологичната – функционалност на времето-неговото ставане в съзнанието на индивида ”. Сред заключенията, които прави Николов, в края на дисертацията, е: “Идеята за време, въображаема в ареала на философската антропология, заличава границата сред познавателните планове на метафизичен и нефилософски насоченото знание и се пробва да сложи въпроса за схващането на времето в съзнанието на подтекста на едно тотално звучене ”, написа той.  В края на научната разработка са подчертани и приносните моменти от проучването за философско-антроплогичнина - рефелексия върху времето. Ето някои от тях. - Събиране, систематизиране и осмисляне на литературата обвързвана със субективното прекарване на времето.

Обработване на емпирични констуркции благодарение на феноменологичен инструментариум. - Нова обосновка в поддръжка на концепцията за съществуването на времето само в границите на човешката психофизична конситуция. Научен началник на дисертацията е проф. д.ф.н Валери Динев. Темата е предпазена през 2004 година, и се пази в Национален център за информация и документи. Други тематики, по които е писал Николов са: " Страх от позор " и " Угризенията на съвестта ". Припомняме, ви, че през вчерашния ден Actualno.com изпрати заявление за достъп до социална информация до НАЦИД с искане да ни бъде предоставено копие на цялата налична документи по отношение на научния труд на кандидат-премиера, поради подозрение, че са манипулирани данните в НАЦИД за нея.

Още в 

 

 

 

 

 

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР