Кадър: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ зам.-председателят на

...
Кадър: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ зам.-председателят на
Коментари Харесай

Дясната ръка на Нинова попиля Борисов в ефира: Той е нарцис, обича да се оглежда в себе си и всички да му се радват, но за него е мъчително...

Кадър: БТВ

В студиото на „ Тази заран ” по БТВ зам.-председателят на Българска социалистическа партия Антон Кутев нападно гневно Бойко Борисов за изказването му на конгреса на ГЕРБ, в което предизвести своите съидейници, че Българска социалистическа партия г и настига и в случай че не им е светнала алената лампичка, той ще им светне синята.

Ето какъв жесток коментар направи по този мотив Атннонв Кутев:

„ Борисов не един път е лековат в израза си и във всяко обществено изказване той лъже два пъти най-малко. Ако желае да заведе дело против мен, мога да потвърдя безчет неистини, които е изрекъл, и неща, които не са истина, само че ги споделя, с цел да си вдигне имиджа.

Как тъкмо ще му светне Синята лапма и тя минава ли през поркуратурата или не, запитвам аз. То е ясно за какво го споделя - вие внимавайте, другояче ще почнем да арестуваме, защото синята лампа не носи иколети. Морален е този негов подход- внимавайте и не крадете.

За именити хора към него и другари - 10 години никакви лампи не им светнаха. Говоря за каратисти, паши, султани, все негови хора. Ако в този момент се е сетил да светва тази лампичка, малко късно е.

Защо Румен Радев е в спор с държавното управление за новите самолети?

Не мога да преживеят, че Радев има по-голям рейтинг и доверие на хората. В момента това е трудно за Борисов. Той е нарцис, обича да се оглежда в себе си и всички да му се радват.

Но президентът Радев работи свястно. Това, което прави, му подвига рейтинга, има най-голям от всички политици и това не е инцидентно. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР