Кадър бТВРадваме се на много неща, не само на спортистите.

...
Кадър бТВРадваме се на много неща, не само на спортистите.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в ефира: Как ще взимаме децата на хората!? Като ги вземе държавата, какво ще ги прави!?

Кадър бТВ

Радваме се на доста неща, освен на спортистите. Като карате по Южната дъга не се ли радвате!? Или на фонтаните на НДК? На парковите зено? На доста неща се радваме. На най-високия в историята на България брутен вътрешен артикул не се ли радвате? Брутният вътрешен продукт се пипа, това са парите, производството. Има ли някъде по света някой, който не желае повече да получи? Естествено, че ще желае. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов в ефира на бТВ.

  Продължаваме с метода, по който нито един от престиращите в опазването на здравето не идва при мен да ми каже, че даваме малко пари, уточни той.

Като дойдат избори има цели щабове, които мислят каква нечистотия да се направи. За съаление доста пъти им се получава. Така беше Костинброд. Така бяха козичките, африканската чума. Ако си напривет труда да видите какъв брой пъти думата " африканска чума " с картинки с умрели свине са пуснати по малките екрани спрямо която и да е друга страна, където има същата чума, ще видите, че разликата е стотици хиляди пъти. Изведнъж тази тематика я няма. Я се върнете последните седмици да видите дали има и една картинка за африканската чума. Сега в Сливен и Ямбол е различен тип костинбродска спекулация, разяснява Борисов.

Сега хората в репортажите приказват, че се приказва, наблягам - че се приказва, че страната щяла да им взима децата. Но да помислим! Какво страната ще ги прави тия деца. Ще ги настани ли някъде, какво ще ги прави. Единственото , което и в този момент го има в закона, е, че дете се лишава от родител, който изнасилна детето си, акцентира той. 

Ако го пребиват това дете като куче, ще го отнемем, с цел да го защитим. Но това и в този момент го има в закона. Ако детето е хвърлено извън в калта, като някакво животно без никаква грижа, ще го защитим. Еми вие ги показвате по малкия екран - мънички, мръсни, изхвърлени на открито и стоят. Еми по този начин ли би трябвало да се отнасяме към децата! Да стоим и да гледаме!? Това ли е вярното!? Как на естествени хора ще влезеш и ще им вземеш детето!?, възмути се Борисов.

Вече съм подал сигнал до органите, с цел да ги заловен всички тия, които подвеждат и плашат хората, че ще им взимаме децата, уточни той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши комен
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР