Кадър: БТВНотариалният акт, който бе цитиран в публичното пространство, е

...
Кадър: БТВНотариалният акт, който бе цитиран в публичното пространство, е
Коментари Харесай

Цачева: Придобила съм имот в груб строеж и без акт 16

Кадър: БТВ

Нотариалният акт, който бе представен в общественото пространство, е за добит от мен парцел в недодялан градеж и преди акт 16. Цената, която се показва не е вярна. Имам подписан прелиминарен контракт с компанията от 2017 година Сумите са платени по банков път и са с начислени налози. Това съобщи министърът на правосъдието Цецка Цачева в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

От думите ѝ стана ясно, че парцелът е съсобствен със сестра ѝ. „ Аз и сестра ми сме продали апартамент в Плевен, с цел да се сдобием с това жилище. Разполагам с всички документи за това. Сумата за парцела е 4-цифрена и за мен не е дребна “, разясни тя.

„ Имотът сега е неспособен за живеене. Няма спор на ползи сред мен и фирмата-строител ".

" Цената е над 600 евро на квадрат “, сподели още правосъдният министър.

Цачева бе безапелационна, че в годишната и данъчна декларация всичко това ще бъде посочено. „ Брокер не съм употребила. Видях изкопа и се свързах с компанията “, разкри още тя.

По тематиката за корупцията по високите етажи на властта, Цецка Цачева заяви: „ Обвинителните актове са два пъти повече от мината година. Това се регистрира от европейските институции, остава да се усети и от българските жители “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР