Стопкадри Нова ТвОрлин Горанов разказа забавна случка с великия актьор

...
Стопкадри Нова ТвОрлин Горанов разказа забавна случка с великия актьор
Коментари Харесай

Орлин Горанов и Мариан Бачев се сблъскаха с голям проблем на сцената

Стопкадри Нова Тв

Орлин Горанов описа занимателна преживелица с великия артист Светослав Пеев, който си отиде от този свят преди два месеца.

Певецът призна какво се е случило след премиерата на постановката „ Операцията “, в която дружно с Мариан Бачев играят функциите на лекари.



Славчо Пеев влезе при нас в гримьорната и не скри учудването си от това, което е видял на сцената. Каза ни: Какво са създали с вас. Аз не можах да позная никой от вас. Така хубаво се бяхме гримирали и маскирали, с помощта на огромния Митко Коклин, който ни бе направил неповторими маски, съобщи в „ На кафе “ Горанов.

Вълев пък разкри, че са имали много перипети през годините по време на представянето на този театър, тъй като е имало афектирани хора.



Имаше хора, които смятаха че ние се подиграваме с лекарската специалност и желаеха да спрат спектакъла в един от градовете, което беше извънредно възмутително, по тази причина че в 21-ви век някой може да смъкна театър, тъй като не го харесва, сподели по Нова Тв Бачев.

Всъщност, както споделя Чудомир, хуморът е мехлемът. Затова сатирата е хирургическият нож, с който ние би трябвало да вършим тези сечения, с цел да изтече гнойта и с цел да може един организъм да остане да действа, добави Мариан Бачев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР