Кадър бТВФинансист направи професионален коментар по тема, която вълнува българите. С

...
Кадър бТВФинансист направи професионален коментар по тема, която вълнува българите. С
Коментари Харесай

Любомир Дацов: Актуализацията на бюджета за тази година помпа допълнително инфлацията

Кадър бТВ

Финансист направи професионален коментар по тематика, която вълнува българите. 

С актуализацията на бюджета за тази година се помпа в допълнение инфлацията, а когато тя се форсира, сме с вързани ръце. Това заяви в предаването „ Лице в лице “ по БТВ финансистът Любомир Дацов, който беше препоръчан за министър на стопанската система от водача на „ ИТН “ Слави Трифонов.

Той съпостави признатите от 46-ото промени в Бюджет 2021 с опит огън да се потуши с бензин.

Според Дацов изказванията, че сме изпуснали периодите за внасянето на Плана за развиване в Брюксел и от това ще губим пари са политическо говорене. По думите му главният проблем е неналичието на цялостна и дълготрайна визия в плановете ни.

Финансистът е безапелационен, че България би трябвало да влезе в Еврозоната в първия вероятен миг, тъй като има ясно позиция за това още от 2003 година

„ Еврото демонстрира към какво принадлежим, по какъв начин се самоопределяме – или сме в центъра на Европа и имаме общи полезности и валута, или – не “, коментира още Дацов, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР