Кадър: БТВДепутатът от БСП Красимир Янков е поредната публична личност,

...
Кадър: БТВДепутатът от БСП Красимир Янков е поредната публична личност,
Коментари Харесай

Депутат от БСП попиля в ефир Цветанов за покупката на апартамента

Кадър: БТВ

Депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков е следващата обществена персона, която разяснява покупката на нов апартамент от страна на Цветан Цветанов в кв. „ Изток ” в София на цени, надалеч по-ниски от пазарните.

Ето по-важното от това, което сподели Янков в „ Тази заран ” по БТВ:

„ С разликата от цената - тази, която е платена до тази на пазарната стойност, компанията може да развива корумпирана активност и в този момент е моментът всички проверяващи комисии у нас да се занимават съществено с този случай и да покажат, че пресичат такива действия.

Интересно е също, че договорката за жилището е подписана четири дни преди Цветанов да подаде сигнал за инспекция против компанията, която му е продала жилището.

За мен е подозрително също, че Цветанов прави подмяна на два жилището за един. Той има три деца, не мисли ли за тези деца, които ще пораснат. Родителите поставят грижи за децата си и ги обезпечават с жилище. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Работник (преди 10 секунди) Рейтинг: 419 | Одобрение: 209 Цветанов преди няколко дни искаше опрощение от народа, тъй като милионите левове му били от спестявания, а на естествените българи са им нужни два живота да си изплатят заемите за панелките. Наглост. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР