Кадър bTV15 катастрофи със 7 жертви и 19 пострадали са

...
Кадър bTV15 катастрофи със 7 жертви и 19 пострадали са
Коментари Харесай

Изнесоха стряскащи данни, свързани с отсечката на смъртта Пазарджик-Пещера, отнела живота и на зам.-кмета на Кричим и двете й дечица

Кадър bTV

15 произшествия със 7 жертви и 19 потърпевши са станали в сектора от 16 км до 23 км по третокласния републикански път Пазарджик – Пещера за 2017 година. През 2016 година по същия сектор е имало 13 произшествия с 5 починали и 20 ранени.

48 пътнотранспортни катастрофи са зародили на територията на Община Стамболийски през 2017 година, през която минава проблематичният сектор. Загиналите са общо 8, а ранените са 72 -ма. В съпоставяне с миналата 2016 година се регистрира спад на злополуките с 20, както и на ранените – с 23, а броят на жертвите е запазил цената си, оповестява Фокус. Забелязва се, че множеството от злополуките са в проблематичния сектор на пътя Пазарджик – Пещера, пише Трафик.

Заради плашещата статистика, специалисти ще проучват положението на сектора. 
Решението за това е било взето на извършена среща по самодейност на шефа на ОДМВР – Пловдив старши комисар Атанас Илков и регионалния шеф на Пловдивска област Здравко Димитров. На срещата са участвали и кметове на общините Стамболийски, Кричим и селата Йоаким Груево, Кадиево, Куртово Конаре, Оризари, чиновници на районно управление (на МВР) – Стамболийски, инспектори  от “Пътна полиция ” и представители на Областно пътно ръководство.

Били са разисквани редица благоприятни условия за възстановяване сигурността на придвижване и попречване на тежки пътни катастрофи по преминаващия през Пловдивска област сектор от третокласния републикански път Пазарджик – Пещера /ІІІ-375/. В кратковременен проект от Областно пътно ръководство е стихотворец ангажимент за навреме пречистване на крайпътната растителност. Готовност за засищане с полицейски екипи, засилен надзор над скоростта благодарение на мобилни видеокамери и строги наказания по отношение на нарушителите са били декларирани от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

За реализиране на планове в дълготрайна вероятност за вероятно създаване на възпрепятстващи уреди, кръгови придвижвания, светофарни уредби и сигнализация е била основана организация за пускане на оглед на пътната права. След изчерпателен разбор на положението й от експертна комисия ще бъдат прегледани съответни оферти и благоприятни условия за тяхното финансиране.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР