Кадър: БТВТрябва да се съобразим с опита на другите. Част

...
Кадър: БТВТрябва да се съобразим с опита на другите. Част
Коментари Харесай

Томислав Дончев обясни какво става в ГЕРБ без Цветанов

Кадър: БТВ

" Трябва да се съобразим с опита на другите. Част от Европейски Съюз сме и би трябвало да гледаме какво вършат и другите. Няма страна, в която се гласоподава напълно машинно. " Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев в студиото на " Тази заран " по bTV.

" Ако България вземе решение, че ще е единствената членка на Европейски Съюз, която има машинно гласоподаване, тя не би трябвало да наема машини всякога. Трябва да ги създаде. Не може преди всички избори машина по машина да се ревизират и сигурно ще ни коства по-евтино от това да ни ги доставят всякога ", изясни още той. 

Вицепремиерът уточни, че има компликации и с хартиеното гласоподаване. 

Попитан по какъв начин се усеща партията след напускането на Цветан Цветанов, Дончев изясни: " Политиката е сериозна работа и няма време за усеща. Предпочитам да приказваме в по-прагматични категории, с цел да няма дефицити в работата. Бързам да уточня, че комисиите в ГЕРБ няма да са проверяващ орган. Има куп обстановки, където нещо наподобява изцяло законно, само че е недопустимо. "  

" Със сигурност има такива, които се самозабравят. Щом Борисов е споделил, че има заплаха да се превърнем в " лъскава партия ", значи е по този начин. Няма проблем да вървиш с по-скъп костюм и по-скъпа кола. Любопитният въпрос е дали това подхожда с приходите ти. Много е рисково, когато някой си намерения, че е представител на аристокрация, а не част от ръководеща партия ", сподели още Дончев. 

" В момента шлагер са сигнали против кметове, което не е нищо учудващо. Има над 10 сигнала против кметове, а евтичната ни комисия ще се занимава с тях. Членовете ще се изберат от изпълнителната комисия. Те ще бъдат хора с опит и добра известност. Ще бъдат сред три и пет индивида и до края на юли имената им би трябвало да бъдат ясни ", заключи той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР