Кадър БТВ и снимки профил инстаграм: Инстаграмът на Цвети от

...
Кадър БТВ и снимки профил инстаграм: Инстаграмът на Цвети от
Коментари Харесай

Изобличиха я: Цвети от Хелс Китчън е друг човек

Кадър БТВ и фотоси профил инстаграм: Инстаграмът на Цвети от Хелс Китчън я разкри: Друг човек е

Най-малката участничка в готварското риалити Хелс кичън Цветомира от Враца е постоянно в центъра на събитията. С наивността си забавлява всички, само че като че ли на моменти преиграва, откакто вижда резултата върху близките.

В обществените мрежи Цвети е напълно друга. Изпипан грим, добре отработени пози, красиви места, с нищо не се отличава даже от най-известните инфлуенсъри в интернет пространството.



Да, директна е, устата изпреварва мозъка на моменти, само че пък върви твърдо към задачата си, да стане добър готвач. Това виждат феновете от момичето, което ни забавлява от екрана.



Зрителите изрекоха разнообразни отзиви за Цвети. Няакои доста я харесват такава, каквато е, за други наивността и манталитета на девойчето им идва допълнително.



Първосигнална….недообразована…. само че открита и се оправя добре…с огромно предпочитание да се осъвършенства в специалността си…..има хора с доста дипломи и обучение, само че са елементарни и неприятни хора…най значимо е да е добър човек..
А има ли предпочитание всичко се научава….



Самата Цвети сподели, че в действителност била доста стеснителна, само че като схванала, че по този начин й е спукана работата, се отворила. Та това държание е артикул на напълно вярното й схващане за света, в който се е озовала: блей там, с цел да те записват останалите овце, че другояче ще те стъпчат, до момента в който се юркат по всички страни под опасността от овчарското куче.



„ Хора добре ли сте, какво харесвате на това лимитирано, невъзпитано, необразовано момиче, (и доста хитро, а не първосигнално както пишат някои, това от мен) с грим все едно отива да кукерски маскарад “ и я изядоха с парцалите, тъй че това е равнището очевидно да гледащите, колкото си по-прост очевидно толкоз си по „ сладурски “.



Но като всяка млада дама, суетата за външния тип не й е непозната. В обществените мрежи Цвети е напълно друга. Изпипан грим, добре отработени пози, красиви места, с нищо не се отличава даже от най-известните инфлуенсъри в интернет пространството.

Невинността, която лъха от екрана, отсъства в фотосите в инстаграм.

Съвсем умерено можеше да се яви и на кастинга на сантименталното риалити „ Ергенът “ и да се включи в конкуренцията за сърцето на Евгени.

 
Вижте тази обява в Instagram.
 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР