кадър bTVБаща ми е най-големият български артист!Няма начин името да

...
кадър bTVБаща ми е най-големият български артист!Няма начин името да
Коментари Харесай

Дъщерята на Тодор Колев: Почти всичко го разочароваше

кадър bTV

" Баща ми е най-големият български актьор "!

" Няма метод името да не тежи ".

Албена, дъщерята на Тодор Колев, е работила в разнообразни театри у нас и е носителка на голям брой награди. Участвала е в редица филми и сериали и от 22 февруари ще я гледаме в най-новата продукция на bTV " Белези ". 

" Прекрасни сътрудници, доста добър екип. Всички са доста положителни експерти. Моята роля е на икономка, стопанка в богаташка къща, в която живеят Вера и нейният брачен партньор Дерменджиев. Мисля, че съм от положителните ", разказа Колева в ефир.

" Няма метод името да не тежи, тъй като татко ми е най-големият български актьор. За да пребориш подобен вид тежест, би трябвало да се доказваш всеки ден. Всеки един неуспех на мен ще ми коства доста повече, в сравнение с всеки нормален човек ", призна актрисата.

" Почти всичко го разочароваше. Пропадането на цялата ни държавност, пропадането на изкуството, отношението на обществото към създателя. Той беше огромен актьор, съумяваше да съумява да минава борбено през целия живот. Има ужасно доста хора, отдали живота си на тази специалност. Не можем да продължаваме с това отношение ", съобщи Колева.

" Сериозен е и казусът с авторските права, които в никакъв случай не се съблюдават в България. Голяма част от създателите в действителност би трябвало единствено от това да живеят добре. Да имат заслужен живот. Да не приказваме за пенсиите ", допълни тя.

Копирано от standartnews.com

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР