кадър Бойко Борисов, фейсбукЗаслужавате да живеете нормално. Затова ваксинираме ударно.

...
кадър Бойко Борисов, фейсбукЗаслужавате да живеете нормално. Затова ваксинираме ударно.
Коментари Харесай

Борисов към народа: Заслужавате нормален живот, но да не вземете на 1 март всички да се натикате в ресторанта

кадър Бойко Борисов, фейсбук

Заслужавате да живеете обикновено. Затова имунизираме стремително. В четвъртък идват и на " Пфайзер " ваксини. От сутринта съм провел 10 диалога, в това число да изпратим аероплан да докара имунизациите за два часа, вместо с ТИР - два дни. Ваксините са единственото решение да живеем. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов при инспекцията си в Димитровград. 

 

" Ние управляваме по най-хубавия метод пандемията. Това е несъмнено. И сега се оправяме най-добре от всички. След някой различен ден ще отворим заведенията за хранене, учениците вървят на учебно заведение. В Холандия ще отворят фризьорските салони. Представете си до момента са били без фризьорски салони, молове, фитнеси. Това не значи, че би трябвало всеобщо да се юрнем по ресторантите Ние никой не задължаваме да върви по молове и заведения ", разяснява Борисов, представен от.

По думите му това е право на персонален избор.

" Разчитам на дисциплинирания и мислещия народ. Заслужава да води естествен живот. Не значи, че от 1 март всички би трябвало да се натикате в ресторанта. Трябва отново да бъде с цялото схващане на хората, че пандемията не е свършила. Имаме цялостен март да имунизираме. Това е голям щит против вируса ", добави той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР