кадър: БНТТака Нидерландия записа заслужена победа и с актив от

...
кадър: БНТТака Нидерландия записа заслужена победа и с актив от
Коментари Харесай

Нидерландия е третият сигурен участник на 1/8-финалите на Евро 2020

кадър: Българска национална телевизия

Така Нидерландия записа заслужена победа и с актив от 6 точки е на първото място в група " С ", като към този момент няма по какъв начин да бъде изместена от тази позиция. Австрия пък към този момент е на 3-ата позиция с 3 спчелени точки.

 

Нидерландия е третият сигурен участник на 1/8-финалите на Евро 2020 след Италия и Белгия. Тази вечер “Лалетата ” завоюваха и втория си мач в своята група “С ” против Австрия с 2:0 и по този метод си подсигуряваха място в идната фаза, предава sportal.bg. Домакините на “Йохан Кройф Арена ” демонстрираха по-стойностна игра от своя противник и справедливо взеха трите точки. Мемфис Депай откри резултата в 11-ата минута от дузпа, а Дензъл Дъмфрис удвои в 67-ата минута и подпечата триумфа на своя отбор.

Франк де Бур бе избрал да стартира мача с Мемфис Депай и Вут Вегхорст в офанзива. Триото в средата на терена бе формирано от Жоржиньо Вайналдум, Мартен де Роон и Френки де Йонг. На двете крила действаха Дензъл Дъмфрис и Патрик ван Аанхолт. В отбрана прави усещане завръщането в центъра на защитата на Матайс де Лихт, който си партнираше със Стефан де Фрай и Дейли Блинд. На вратата още веднъж бе ветеранът Мартен Стекеленбург.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР