Кадър БНТСилен човек в БСП за България обяви при какво

...
Кадър БНТСилен човек в БСП за България обяви при какво
Коментари Харесай

Вигенин, БСП: Трябва да имаме писмени гаранции от ИТН за политиката, която ще бъде следвана

Кадър Българска национална телевизия

Силен човек в " Българска социалистическа партия за България " разгласи при какво изискване биха подкрепили Има Такъв Народ за постоянен кабинет. „ Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде следвана “, разгласи Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия.

По думите му има известни разлики за периодите и обсега на ограниченията, има съвпадения като цяло обаче в стратегиите на двете политически сили. Има разлики във връзка с данъчното облагане, приходите.

„ ИТН “ подхожда доста съществено към това, което следва за страната “, разяснява Вигенин.

Днес следва среща сред „ Българска социалистическа партия за България “ и Има Такъв Народ за правораздаването и правосъдната промяна.

„ Виждам, че нямаме аргументи да имаме съмнения във връзка с политиката, която ще бъде следвана, в случай че поръчките се осъществят “, добави Вигенин.

Окончателното решение за поддръжка ще бъде след представянето на персоналния състав на кабинета и при изискване, че бъде подписано съглашение, с което Има Такъв Народ да се ангажира по реализацията на нещата, които се разясняват на експертните срещи. „ Не може на сляпо да се поддържа държавно управление “, разяснява Вигенин, написа tribune.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР