Кадър БНТСилен човек от ГЕРБ се заяде за пореден път

...
Кадър БНТСилен човек от ГЕРБ се заяде за пореден път
Коментари Харесай

Митов, ГЕРБ: Служебните министри, които са тук за два месеца, не им е работа да ровят, а да осигурят изборите

Кадър Българска национална телевизия

Силен човек от ГЕРБ се заяде за следващ път със служебния кабинет Служебният кабинет не е изнесъл нищо кой знае какво, че да се тормозим. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Не са раздавани пари безплатно, в случай че има нарушавания, то да се ревизира ББР. В един миг ще се окаже, че всичко е било по процедура ", разяснява още той разкритията на служебния кабинет. 

" На служебните министри, които са тук за два месеца, не им е работа да ровят, а да обезпечат изборите, които се провалят ", допълни зам.-председателят на ГЕРБ. 

Не водим сериозен диалог на къде би трябвало да върви страната. Виждаме едно реваншистко служебно държавно управление, което всеки ден излиза с нещо намерено-ненамерено. Оголеното настървение на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите, каза Митов. 

" Санкциите се употребяват и ще се употребяват, с цел да бъдат удряни бизнеси, а на тяхно място ще се настанят хора от кръга на Радев ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР