Кадър: БНТСамозабравянето идва от загуба на чувствителност на общественото мнение.

...
Кадър: БНТСамозабравянето идва от загуба на чувствителност на общественото мнение.
Коментари Харесай

Първан Симеонов: В ГЕРБ започва ново летоброене

Кадър: Българска национална телевизия

Самозабравянето идва от загуба на сензитивност на публичното мнение. Премиерът употребява " Апартаментгейт ", с цел да изтласка Цветанов и да си върне партията, съобщи политологът Първан Симеонов в " Още от деня " по Българска национална телевизия.

Борисов дължи политическото си дългоденствие на това, че в никакъв случай не губи връзка с терена, от време на време даже е контра на партията си. След Цветанов стартира нова летоброене в ГЕРБ, ГЕРБ 2, уточни Симеонов.

Организационната просвета на една политическа партия дефинира устойчивостта ѝ. Това приплъзване на колелата е доста потребно за партията, разяснява Христова.

Борисов наподобява убеден, че посредством имиджи и облици ще реализира повече триумфи, в сравнение с през структурите, съобщи Симеонов.

Не мисля, че Борисов разчита единствено на джипа, мисля че той работи доста интензивно със структурите. Посланията от конгреса са на една стройна партия, с доста явен водач, сподели Христова.

По думите на Първан Симеонов водачът на БСП Корнелия Нинова укрепва властта си в партията и смекчава спора с част от вътрешната съпротива. Според него Нинова е прибързала с подаването на оставката си.

При Нинова има пукотевица на доста фронтове. Тя обаче очевидно е подобен човек, че търси тези фронтове, съобщи Антоанета Христова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР