Кадър: БНТОтделните американски щати предлагат стимули, вариращи от безплатна бира

...
Кадър: БНТОтделните американски щати предлагат стимули, вариращи от безплатна бира
Коментари Харесай

Американският президент: Силно предаваният вариант Делта на Covid-19 изглежда особено опасен

Кадър: Българска национална телевизия

Отделните американски щати оферират тласъци, вариращи от безвъзмездна бира до лотарии за 1 милион $, с цел да се опитат да убедят американците да бъдат имунизирани.

В петък президентът Джо Байдън усили апелите на администрация на Белия дом към американците да се имунизират допустимо най-бързо против Covid-19, като предизвести, че мощно излъченият вид " Делта " наподобява " изключително рисков " за младежите.

" Данните са ясни: Ако сте неимунизирани, рискувате да се разболеете съществено или да умрете или да разпространите вируса ", сподели Байдън по време на конференция в Белия дом, предава Българска национална телевизия.

Вариантът " Делта " на ковид, разпознат за първи път в Индия, " ще остави неимунизираните хора даже по-уязвими, в сравнение с преди месец “, добави той и уточни: " Това е вид, който е по-лесно портативен, евентуално гибелен и изключително рисков за младежите ".

Байдън сподели, че най-хубавият метод младежите да се предпазят е да се имунизират изцяло. " Моля ви, в случай че имате към този момент сложена една доза, направете втората доза допустимо най-скоро ", сподели той.

Коментарите на президента идват, защото последната цел на неговата администрация - да накара 70% от пълнолетните хора в Съединени американски щати да бъдат отчасти имунизирани до 4-ти юли - е на път да бъде сложена под въпрос, защото темпът на имунизациите се забавя.

По-рано в петък главният академик на Световната здравна организация съобщи, че разновидността " Делта " се трансформира в преобладаващ вариант на заболяването в международен мащаб.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР