Кадър: БНТОчакванията са, че Националният съвет ще подкрепи вдигнатите кандидати

...
Кадър: БНТОчакванията са, че Националният съвет ще подкрепи вдигнатите кандидати
Коментари Харесай

Деница Златева, БСП: Кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София предстои да бъде утвърдена и от Националния съвет

Кадър: Българска национална телевизия

Очакванията са, че Националният съвет ще поддържа вдигнатите претенденти за кметове. Това съобщи Деница Златева зам.-председател на Българска социалистическа партия в „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия.

„ Мая Манолова е подкрепена от Градския съвет, която следва да бъде одобрена и от Националния съвет. Смятаме, че Мая Манолова е печелившата кандидатура “, добави Златева. По думите ѝ Мая Манолова е човек, който през последните 14 - 15 години, без значение в какво качество, само че изключително през последните 4 години, до момента в който е била омбудсман е припозната от гражданското общество като изразителя и бранителя на техните ползи, като индивида, който се пробва да откри решение на техните проблеми.

„ За първи път институцията на омбудсмана има подобен висок рейтинг, той е натурален, не тъй като тя е на тази позиция, а тъй като с дейностите си и с уговорката си сподели, че проблемите на хората за нея имат значение. Тя е сензитивна към тях и напълно естествено тя беше припозната от подобен необятен кръг и организации и дейни изявени персони “, изясни зам.-председателят на Българска социалистическа партия. „ Виждате хора, които една огромна част от тях не са се докосвали до дейната политика и са членове на нейния предприемчив комитет. Смятаме, че Мая може да сплоти тези софиянци, които желаят смяна. Промяна в метода на ръководство, смяна в стила на ръководство, тъй като след 13 години ръководство е обикновено да има отмалялост. Нормално е през тези 13 години да са допускани неточности и в последна сметка е и здравословно през избран интервал да има смяна в ръководството. Това важи за София и за доста други регионални градове “, добави още Деница Златева. Тя разяснява още, че Мая Манолова не е нито атракция, нито шоу.

„ Това би го споделил единствено човек, който не е осведомен с работата и в Народното събрание, която един политик и изключително Мая и след това уговорките и ангажираността и като омбудсман. Аз считам, че тя е индивидът, който е получил доверието на жителите и която с работата си през последните 14 – 15 години е потвърдила, че знае по какъв начин да се бори, знае по какъв начин да устоява ползите си и постоянно с цената на доста персонални жертви да реализира задачите, които си е набелязала “, сподели още Златева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР