кадър БНТОбвинената за убийството на двете си деца в Сандански

...
кадър БНТОбвинената за убийството на двете си деца в Сандански
Коментари Харесай

Кристина, убила децата си, не иска да говори дори с адвоката си

кадър Българска национална телевизия

Обвинената за убийството на двете си деца в Сандански Кристина Дунчева отхвърля да приказва даже и с юриста си. Тя остава в ареста и отхвърля да се яви в съда на този стадий, предава .

 Бащата на двете деца Георги Трайков и през днешния ден отхвърли да приказва пред Българска национална телевизия.

Съдебният състав реши, че на този стадий от следствието има задоволително доказателства, с цел да се допусна, че Кристина Дунчева е умъртвила децата си. Няма заплаха 32-годишната жена да се укрие, само че има заплаха да извърши друго закононарушение, в случай че е на независимост. Според очевидци Дунчева била с психиатрично заболяване и не приемала постоянно медикаментите си. Адвокатът ѝ обаче не удостовери, че тя е диагностицирана.

Маньо Алексиев, адвокат на Кристина Дунчева: " Абсолютно нищо не знам по този въпрос. За медикаменти също не знам. Само знам от майка ѝ, че откакто години наред се е оплаквала от проблеми със брачна половинка, не се усеща душевен добре и изпада в такива положения, в които се усеща депресирана и са направили подобен обзор при експерт психиатър, който е декларирал, че я намира за вменяема, само че мощно депресирана. "

Няма данни Дунчева да е записана с психиатрично заболяване. Назначена е съдебно-психиатрична експертиза за положението ѝ, само че тя още не подготвена и това е спомагателен претекст съдът да реши, че задържането под стража е най-подходящата мярка за нея. На този стадий дамата не приказва нищо за вечерта на убийството даже и с адвоката си.

Маньо Алексиев, адвокат на Кристина Дунчева:  " Опитах се, почтено да ви кажа, пробвах се, само че виждам, че обстановката за нея е доста сложна. Мълчи, гледа в една точка, дава отговор сбито. "

Разследващите са иззели телефоните на Кристина Дунчева и бащата на двете убити деца Георги Трайков и са назначени експертизи на чат преписка сред двамата. Родителите на Кристина непринудено са дали и известия, с които щерка им ги моли за помощ сутринта преди убийството. Чрез адвоката си бащата на двете убити деца отхвърли коментар.

Атанас Белички, адвокат на Георги Трайков: " Дали сме пояснения по досъдебното произвеждане. Днес сутринта сме разговаряли с Георги и с неговото семейство. Докато не завърши следствието няма да даваме за медиите, без значение кои са, изказвания повече. "

Между Кристина Дунчева и Георги Трайков има две каузи - по едното дамата съди мъжа за домашно принуждение. Второто е за наставнически права върху двете убити деца.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР