кадър: БНТМихаил Константинов коментира и кризата с коронавируса.Прогнозира, че тя

...
кадър: БНТМихаил Константинов коментира и кризата с коронавируса.Прогнозира, че тя
Коментари Харесай

Михаил Константинов: Навлизаме в условията на перфектна изборна буря. След 2 седмици ще имаме големи неприятности

кадър: Българска национална телевизия

Михаил Константинов разяснява и рецесията с ковид.

Прогнозира, че тя ще завърши през 2022 година

Няма време и единодушие, с цел да бъдат отлагани изборите поради повишението на заболеваемостта от ковид в страната. Това сподели проф. Михаил Константинов в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов ".

В момента навлизаме в изискванията на " съвършена изборна стихия ". По думите му след 2 седмици, когато са изборите, ще имаме огромни неприятности.

Според Константинов сега има най-сложния избирателен протокол и затова обработката на гласовете ще отнеме на Районните изборни комисии 2-3 дни, а в Централната изборна комисия ще отнеме от 5 до 6 дни. Това е непознато за България и по този начин формалните резултати доста ще се забавят.

Константинов разяснява и рецесията с коронавирус:

 

В момента никакви математически модели не правят работа. Никога до момента човечеството не е отговаряло по този начин единно и мощно против пандемия. Човечеството сега е готово да отговори световно на една опасност, сподели проф. Константинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР