кадър БНТГонка с участието на автокрадец и полицейски коли се

...
кадър БНТГонка с участието на автокрадец и полицейски коли се
Коментари Харесай

Бургазлия задигна такси във Варна, три полицейски екипа го гониха

кадър Българска национална телевизия

Гонка с присъединяване на автокрадец и полицейски коли се е разиграла рано тази заран. 32-годишен бургазлия открадна такси във Варна, само че го арестуваха чак в Шумен. Мъжът е бил дрогиран и с отнета преди година шофьорска брошура, предава Българска национална телевизия. Проверка на откри, че става дума за известния бургаски рапър Никола Нанев, прочут като Гарджока.

 Той е арестуван край Шумен тази заран към 7 ч. Преди това обаче минал край два полицейски поста без да се подчини и да спре. Край на екшъна поставя трети полицейски екип, който съумял да го спре. Тестът за дрога отчел позитивна метамфетамин проба.

Докато карал дрогиран с висока скорост в гъстата мъгла по автомагистрала " Хемус ", 32-годишният мъж основал заплаха и за другите участници в придвижването. Шофьорът има и предходни нарушавания.

" Не е показал документ за ръководство на МПС и след направената информация е станало ясно, че лидерът е с отнето удостоверение, тъй като през февруари предходната година е отказал да бъде тестван за шофиране след приложимост на наркотични субстанции ", сподели Ася Йорданова, представител на ОДМВР-Шумен.

В късния следобяд дрогираният извършител беше изведен от ареста, с цел да бъде отведен с полицейска защита във Варна.

Гарджока бе апетитен като един от рапърите, чиято кариера е финансирана от Димитър Желязков-Очите. Той е част от " Йист Коуст Кеш Крю " - тайфа бургаски рапъри, много известни на " източния бряг ". Кариерата на Гарджока не е финансирана от Митьо Очите, отхвърли преди време рапърът пред bTV. Виждали са се обаче на морето, посочи Гарджока.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР