Кадър: БНТДнес демократите ще опитат да задействат отстраняването на американския

...
Кадър: БНТДнес демократите ще опитат да задействат отстраняването на американския
Коментари Харесай

Днес демократите ще опитат да задействат отстраняването на Тръмп

Кадър: Българска национална телевизия

Днес демократите ще опитат да задействат отстраняването на американския президент Доналд Тръмп. Последният утвърди въвеждането на изключително състояние във Вашингтон преди встъпването в служба на Джо Байдън.

ФБР предизвести за готвени митинги на крайнодесни. В Конгреса не престават опитите за премахване на Доналд Тръмп от президентския пост.

Днес демократите още веднъж ще се опитат да прокарат резолюцията, която приканва, позовавайки са на 25-тата корекция вицепрезидентът Майк Пенс да острани Тръмп от Белия дом. Вчера републиканците съумяха да блокират резолюцията. Ако през днешния ден бъде гласувана, Пенс ще има 24 часа да отговори. Вотът по импийчмънт може да се организира още в сряда.

Демократите в Камарата на представителите, към този момент внесоха обвинитeлния акт за отстраняването на президента. Обвинението към него е подстрекателство към бунт.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР