Кадър БНТ, архивБългарските зрители ще станат свидетели на новата история

...
Кадър БНТ, архивБългарските зрители ще станат свидетели на новата история
Коментари Харесай

bTV ще предава на живо встъпването в длъжност на Джо Байдън

Кадър Българска национална телевизия, списък

Българските фенове ще станат очевидци на новата история на Съединени американски щати. Директни включвания от Вашингтон, експертни мнения, любопитни обстоятелства и извънредни изявленията ще предложи на феновете в специфичното студио „ 46-ият президент на Съединени американски щати “, отдадено на встъпването в служба на новоизбрания американски държавен глава Джо Байдън. То ще стартира в 18:00 ч. на 20 януари, а негови водещи ще бъдат публицистите Иван Георгиев и Светослав Иванов.

Близо три месеца след оспорваната борба против Доналд Тръмп, целият свят чака речта на новия американски президент, която ще зададе тона на международните събития за идващите 4 години. 

Според конституцията на Съединени американски щати новият президентски мандат стартира на обяд на 20 януари с гала по встъпване в служба, която включва и клетва от 35 думи пред ръководителя на Върховния съд.

Ефирът и онлайн платформите на bTV Media Group ще дадат опция на всички да проследят събитието с директни включвания от Вашингтон на Теодора Трифонова и Ясен Дараков. 

Контекста ще разясняват авторитетни специалисти и посетители, които ще обезпечат наличие на всички гледни точки и ще обяснят спецификите на церемониала. Дотогава, интернационалната редакция на bTV Новините ще продължи да отразява в подробност работата на преходния екип на Джо Байдън, както и любопитните вести към последните дни на Доналд Тръмп в Белия дом.

Зрителите и потребителите ще имат достъп до най-важното когато и да е в специфичната секция - http://btvnovinite.bg/46president.
През ноември bTV Новините наблюдава от близко изборите в Съединени американски щати, а феновете дефинираха редакцията като най-достоверен източник на интернационалните вести – съгласно 49,6% от всички интервюирани в национално изследване на „ Маркет линкс “, извършено през октомври 2020 година

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР