кадър БНРПричината за вчерашният случай във Враца, където мъж запали

...
кадър БНРПричината за вчерашният случай във Враца, където мъж запали
Коментари Харесай

Мъжът от Враца подпалил колата си, защото му я вдигнали с паяк

кадър БНР

Причината за вчерашният случай във Враца, където мъж възпламени колата си пред общината, е, че му вдигнали автомобила с паяк, съобщи. 

Ядосаният мъж преди този момент нахлул с автомобила в пешеходната зона в час, в който там се движат доста хора. Подготвил се авансово, носил туба с бензин, полял колата и я е запалил. Пострадал е един от служителите на реда, които отишли да гасят.

Една от версиите за дейностите на побеснелия мъж е възмездие поради това, че колата му е била вдигната от репатриращ камион, по-известен като " паяк ".

" Това е една извънредно неразумна и глупава постъпка. Автомобили се подвигат всеки ден и даже ти да си в правото си това не е методът. Според мен този човек би трябвало да бъде осъден тежко, с цел да схванат другите, че по този начин не може да се прави ", съобщи пред Нова телевизия кметът на града Калин Каменов.

Шофьорът и кранистът, които са вдигнали колата на мъжа също разясниха случая.

" Той беше паркирал на спирката. Закачихме автомобила и той дойде. Обяснихме му, че можем да отключим колата на място и на половин цена. Той бе извънредно недодялан и реагира остро ", споделят те.

" Дори да предположим, че автомобилът му е вдигнат непозволено, което не е по този начин – не се прави по този начин. Един естествен човек не постъпва по този метод. Всеки е неудовлетворен, когато му сложат скоба или вдигнат автомобила. Какво ще стане в случай че всеки прави по този начин? Тази постъпка не би трябвало да бъде толерирана, тъй като основава наклонност ", добави кметът Каменов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР