кадър 7/8 твВ момента вече ние нужен фронт на спасението,

...
кадър 7/8 твВ момента вече ние нужен фронт на спасението,
Коментари Харесай

Береану пред Фрог Нюз: Трябва ни фронт на спасението, може Радев да го създаде

кадър 7/8 тв

В момента към този момент ние необходим фронт на спасението, който би могъл да бъде основан от президента Румен Радев. Това е индивидът с най-високо публично доверие в страната, коментира пред Фрог Нюз журналистът Владимир Береану.

Ето какво още сподели той за нетипичната политическа обстановка, в който изпадна България:

След реакцията на всички останали партии нещата са ясни. Решението на Слави Трифонов и „ ИТН “ е вярно, тъй като има заплаха, в случай че го подложат на гласоподаване, ГЕРБ и Движение за права и свободи да им гласоподава държавното управление. Това ще е цялостен неуспех. Подобен ход от страна на тези двама играчи, които сега са в тотална недружелюбност, никак няма да ме изненада - просто, с цел да разбъркат колкото се може нещата.

Проблемът на цялата обстановка е, че служебното държавно управление подвигна доста високо летвата – хем по известност, хем по размер свършена работа. За толкоз малко време направиха извънредно доста съдържателни неща. Това сподели, че България може да се ръководи напълно не чак толкоз комплицирано. Бившата концепция - „ Аз вземам решение “, „ Аз върша “, „ Аз ръководя най-добре “ - се разпадна тотално. Хората, които Румен Радев майсторски събра, просто потвърдиха, че могат да работят всеки в своята област и да правят работа, която да дава резултати, без значение от ужасните нападки, на които са сложени непрестанно от всички страни. Те свършиха доста повече работа, в сравнение с свърши Борисов за 15 години.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР