Кадър: 7/8 ТВСлави Трифонов ще привлече в телевизия 7/8 Мартин

...
Кадър: 7/8 ТВСлави Трифонов ще привлече в телевизия 7/8 Мартин
Коментари Харесай

Карбовски: Втори план се мести в телевизията на Слави Трифонов

Кадър: 7/8 ТВ

Слави Трифонов ще притегли в телевизия " 7/8 " Мартин Карбовски и предаването му, което бе спряно от ефира на БТВ, написа.

Все още не е ясно дали то още веднъж ще се споделя " Карбовски: Втори проект “, защото двамата още разискват детайлите.

Водещият водел секрети договаряния от месеци, откакто получил оферта под масата от медията на Дългия – 7/8. Плановете на двамата включвали освен взаимна активност на екран. Карбовски ще се изявява и на политическата сцена, като част от " ИТН “, партията на шоумена.

Слави Трифонов към този момент потривал предостатъчно ръце от подписания пакт с Карбовски, считайки, че по този начин ще продължи тактиката си да отмъщава на някогашните си шефове от бТВ. Тепърва ще стане ясно дали и сътрудника му ще стартира да вади кирливи ризи и да сочи с пръст досегашните си работодатели, както постоянно прави самият Слави в своите излъчвания.

Близки на Мартин Карбовски обаче го посъветвали да бъде нащрек, влизайки в кошера на Дългия, с цел да не останат очакванията му за кариера попарени и най-после да се озове без рейтинг и популярност, безусловно на улицата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР