Кадър 24 часаВикторио Александров, който уби приятелката си и едногодишното

...
Кадър 24 часаВикторио Александров, който уби приятелката си и едногодишното
Коментари Харесай

Дива ревност: Викторио шпионирал Дарина чрез тайно инсталирано специално устройство

Кадър " 24 часа "

Викторио Александров, който умъртви приятелката си и едногодишното им дете Никол, е следял всяко деяние на половинката си Дарина Министерска посредством скрито конфигурирано от него приложение към мобилния ѝ телефон, разкриха криминалисти, представени от „ Уикенд “.

``
реклама

Според думите им, ликвидираното младо момиче надали е знаело, че е било шпионирано.
 
Викторио подарил мобилен уред на Дарина за последния ѝ рожден ден като скрито конфигурирал шпионски програмен продукт, посредством който можел да вижда от своя телефон с кого беседва обичаната му, с кого си написа и дори къде се намира. „ Ревнуваше я и от сянката ѝ и искаше да знае всяка нейна стъпка. Заради това постоянно ставаше обект на насмешки във компанията “, описват сътрудници на Викторио от „ СОТ 161 “.

Както Блиц съобщи, другар на Дарина описа, че тя се чувствала извънредно потисната в наличието на приятеля си, а той самият имал доста тъмно лъчение. 
 
Според една от версиите на криминалистите, експанзията у Викторио се дължала на банкет на некачествени анаболи и стероиди. Той бил фанатик на тематика фитнес и прекарвал всеки ден най-малко по 2 часа в залата.

Разследващите на изключват разновидността той да е бил дрогиран или под влияние на някои  противозаконни препарати, употребени от фитнес фанатици.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР