Качествата на жената според месеца на раждане. Според психолозите именно

...
Качествата на жената според месеца на раждане. Според психолозите именно
Коментари Харесай

Каква е жената според месеца на раждане?

Качествата на дамата съгласно месеца на раждане.

Според психолозите точно през първия месец от живота се образуват общите черти на характера, които в допълнение ще повлияват на ориста, връзките с противоположния пол, заниманията и избора на специалност.

Януари
Основните качества на дамите, родени през януари, са неизменност, ясно придвижване към задачата, увереност. Те гледат на всички аспекти от живота си еднообразно съществено и отговорно. Понякога, наподобява, че се тормозят за дреболии, само че те желаят да ви дадат най-хубавото.

Тези дами не имат вяра на всеки и в никакъв случай не парадират с възприятията си. Те са подготвени да се отворят единствено за някой, който изцяло схваща и споделя техните житейски убеждения, а също по този начин намира общи интелектуални тематики за диалог с тях.

Февруари
Дамите, които са родени през февруари, са изтънчени и сантиментални натури, от време на време е мъчно да се схванат бързите им промени в настроението, не постоянно ще бъде елементарно за мъжете да разгадаят мистериозната душа на тази жена, само че не всеки има задоволително самообладание за това.

Но „ всеки “ мъж няма да може да покори такава жена. Февруарските дами няма да търпят машинация и потайност, те незабавно ще пресечен връзките, усетят ли и намек за фалш. Имат богато въображение, ексцентрично и нереално мислене.

Март
Качествата на дамата, родена през март са харизматичност и стремителност. Хората към тях непрекъснато им доверяват своите секрети, защото тези дами са доста лоялни, те знаят по какъв начин да пазят тайните на други хора. Същото изискват и от другите. Една неверна обосновка или даже дребна неистина може доста да разстрои такава жена, заради което не постоянно е елементарно да си намерят сателит.

Те се влюбват един път и за цялостен живот. Те са моногамни. И в това отношение те ще намерят благополучие, в случай че свържат живота си с мъж, роден през март!

Април
Дамите, родени през април елементарно намират общ език с всеки човек, с помощта на своите дипломатически и декламаторски умения.

Те са доста темпераментни и ревностни. В напрегната обстановка е добре мъжът просто да не каже нищо и да отиде в прилежащата стая.

Жените, родени през този месец, знаят по какъв начин да обичат и да доставят наслаждение като никой различен. Следователно мъж, който свърже ориста си с една от тези дами, ще бъде доста благополучен!

Май
През този месец се раждат дами със твърди убеждения и със своя специфична позиция за безусловно всичко. С много комплициран, даже тежък темперамент, тези дами нормално са доста очарователни и привлекателни външно, заради което могат да подлудят доста мъже!

Но мъжете, които се влюбват в такава жена, несъмнено би трябвало да бъдат по-внимателни. В последна сметка, в случай че не получат реципрочност, това може да се трансформира във съдбовна история, цялостна със пристрастеност и страдалчество! Ако не покорите такава жена, тогава несъмнено ще я помните до края на живота си!

Юни
Основните черти на дамите, родени през юни, са любознанието, желанието за завършения, общителността и креативните пристрастености. Но нямат възприятие за дипломация, т.е. тези дами избират да кажат цялата истина в очите на всеки човек, без да се замислят дали обстановката е подобаваща за това в този момент.

Разбира се, като вършат това, те имат единствено положителни планове, не приказват зад тила на хората, а споделят всичко непосредствено и намерено. Тук ще би трябвало да се научат на самообладание и такт.

Тази жена може елементарно да очарова всеки мъж. Така че мъжете би трябвало да бъдат по-внимателни, когато имат работа с тази съдбовна жена!

Юли
Дамите, родени през юли, наподобяват доста загадъчни и недостъпни за близките, те също се отличават с красивия си външен тип и изострен разум. Те се разкриват единствено пред доста близки и скъпи хора.

В конфликтни обстановки такива дами се пробват да покажат оптималната тактичност и до последно се пробват да изгладят разликите. Единственото нещо, с което в никакъв случай няма да се примирят, е лъжата.

Август
Жените, родени през август обичат себе си доста. Те постоянно доминират в една връзка.

Имат прелестно възприятие за комизъм, обичат да се майтапят с другите, само че не обичат да се майтапят с тях, тъй че мъжете, които са претенденти за сърцето на такава дама, би трябвало да бъдат по-внимателни! А дамите, родени през август, постоянно имат доста обожатели, защото те могат решително да очароват всеки мъж.

Септември
За дамите, родени през септември, можем да кажем с убеденост, че са красиви освен на външен тип, само че и по душа. Винаги са дисциплинирани, спретнати, може би даже педантични. Такава жена търси мъж, който е правилен и безрезервен и в случай че даже един път я съобщи, то тя несъмнено няма да подмине това.

Тези дами са отмъстителни и сериозни. Но индивидът, който потвърди, че е специфичен, че заслужава да заеме място до нея, сигурно ще бъде благополучен.

Октомври
Тези дами постоянно са в центъра на вниманието. Всичко това се дължи на поразителния им външен тип, екстравагантност и автентично мислене.

Тази дама няма да отвори душата си за първия срещнат, тъй като знае, че може да бъде засегната. Но такива дами постоянно водят ослепителен, кондензиран живот, те постоянно получават най-хубавото. Другите дами могат единствено да им завиждат.

Ноември
Качествата на дамата, родена през ноември са мощно развита вътрешен глас, упоритост, а също по този начин ненавиждат лъжите. Те незабавно ще усетят неискреността на вашите планове и това просто няма да ви свърши работа!

С такива дами постоянно е занимателно, вълнуващо, море от страсти постоянно бушува в тях. Те постоянно са подготвени да кажат истината в лицето ви.

Вижте още: Вкусна торта с карамелен крем

Декември
Жените, родени през декември имат досетливост. Те постоянно излизат сухи от водата, с помощта на шанса им.

Тази жена постоянно ще поддържа мъжа в неприятни моменти и ще го развесели! Тя има собствен ангел-пазител, който ще й помогне да реализира всичко в живота.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР