Кабинка на лифта се заплете в електрически кабели, но пострадали

...
Кабинка на лифта се заплете в електрически кабели, но пострадали
Коментари Харесай

Инцидент със Симеоновския лифт отложи старта на сезона на Витоша

Кабинка на лифта се заплете в електрически кабели, само че потърпевши няма

Опасен случай на Симеоновския въжен превоз. Кабинка се заплете в електрически кабели и едвам не падна на пътя Симеоново - Бистрица. Няма потърпевши. Това обаче отсрочи старта на зимния сезон на Витоша, предава.

„ Нашите скромни упоритости бяха да работи към този момент кабината, надлежно още веднъж ще би трябвало да създадем някои тествания. Надявам се в първите дни след празниците да заработим “, сподели изпълнителният шеф на „ Витоша ски “ Ян Калчев.

Сезирани всички институции след случая и се чака трасето да бъде разчистено и да може безвредно да минава лифтът, тъй че да не се доближава до каквито и да е произшествия.

Кабинката се оплита в кабелите при тествания. Това не е първият случай с лифта.

" Имало е както произшествия с пасажери, по този начин и с работната кабина. За благополучие без никакви последствия за хората. Този проблем съществува от години той продължава. от стълбове да се употребяват като надали не като строителна площадка, а Кабелите би трябвало да са подземен, не към кабините “, сподели Калчев.

Той изясни, че са сезирани всички способени органи и се чака след празниците разговор и отношение към основания проблем.

Дружествата, сложили тези електрически кабели, дадоха отговор, като обявиха, че електроразпределителната мрежа на мястото на случая е построена преди доста години и до този миг не е имало проблем по трасето.

„ Причината за контакта с нашата мрежа е провисването на кабинета, като ние не можем да разясняваме повода за това “, споделят те в своя позиция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР