Кабинетът на Израел обсъди ограничаване на достъпа за някои мюсюлмани

...
Кабинетът на Израел обсъди ограничаване на достъпа за някои мюсюлмани
Коментари Харесай

Израелският кабинет обсъжда ограниченията за джамията Ал-Акса по време на Рамадан

Кабинетът на Израел разиска ограничение на достъпа за някои мюсюлмани до джамията Ал-Акса в Йерусалим по време на Рамадан, в ход, който в допълнение разпалва напрежението по време на войната му с Хамас, изключително с палестинските жители на Израел.

На неделната вечерна среща на кабинета, извършена по разпореждане на крайнодесните съдружни сътрудници на премиера Бенямин Нетаняху, бяха препоръчани разнообразни ограничавания. Това включва разрешаване единствено на по-възрастни палестински мъже и възбрана на други, считани за риск за сигурността. Достъпът за дами няма да се промени.

Въпреки че не е взето дефинитивно решение, политически натоварените диалози провокираха яд в центъра и вляво на израелската политика и измежду водачите на палестинското малцинство в Израел.

„ По време на тези четири месеци на война, всеки ден се занимавахме с това по какъв начин да успокоим духовете в арабското общество и в този момент те идват, с цел да вземат тежко и безконтролно решение и да нарушат правото на мюсюлманите д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР