Кабинетът на Главчев е кабинет на ГЕРБ и ДПС, но

...
Кабинетът на Главчев е кабинет на ГЕРБ и ДПС, но
Коментари Харесай

Цветанка в недоумение: Ама как, това е престъпление!

Кабинетът на Главчев е кабинет на ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че също по този начин е почеве от ясно, че отговоността да имаме подобен кабинет, е на Христо Иванов и Политическа партия. Това нямаше да е допустимо, в случай че те не бяха инициирали и провели макар всички отрицателни мнения на юридическата колегия тези конституционни промени. Така че тяхна е отговорността за този длъжностен кабинет. 

Това разяснява пред бТВ Тошко Йорданов. 



Ако Политическа партия и Демократична България не бяха пипали Конституцията по толкоз малоумен и комплексарски метод, в този момент нямаше да си здадаваме тези въпроси. В момента това, което направиха с тези промени, е, че разрешиха на някои партии да си създадат длъжностен кабинет, разяснява той.

Кога е имало почтени избори с ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт? Ето в този момент Политическа партия и Демократична България реват като оплаквачки на заравяне против вътрешния министър. В същото време Кирил Петков се обажда на Калин Стоянов,, изисквайки с изборите да се занимава неговия заместител, само че този заместител е другар на Петков, някогашна негонва защита, другар на татко му, разяснява той.

И той проповядва почтени избори в случай, че стартира свои хора да ги провеждат. Тук моралът е извънредно размит, разяснява той.

Аз по принцип не вярвам на изборите по метода, по който се провеждат в България. Защото основават извънредно доста способи за операции. През хартиената бюлетина не е нужно да изброявам методите, по които това се прави. А през тъкмо тези машини, тге бяха компрометирани тъкмо от ПП-ДБ и имаме всички учредения да считаме, че вота е манипулиран и през машините. Как тогава да имам чувството, че ще бъдат изборите почтени, разяснява той.

Ние от Има Такъв Народ сме за напълно машинен мот, само че не посредством тези машини. Има машини, които се употребяват в Съединени американски щати. Те действително сканират вота на гласоподавателя и след това няма набъркване в програмен продукт, разяснява той.

И изясни, че у нас при хартиения избор у нас, никой в действителност не брои хартиените изрезки и не ги съпоставя с протокола от машината.  

Ама по какъв начин? Това е закононарушение!, разяснява водещата на предаването Цветанка Ризова.

Може да е закононарушение, само че е реалност. След 10 часа избирателен ден никой не седи да брои отрязъците. По-лесно е да се препише протокава на машината, изясни Тошко Йорданов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР