К ъм миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, AZIS и

...
К ъм миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, AZIS и
Коментари Харесай

Марта Вачковa, Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев ще влязат в ролята на детективи в третия сезон на „Маскираният певец“

К ъм миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев в трети сезон на най-мистериозното риалити се причислява и обичаната българска актриса Марта Вачкова. Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и занимателна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят придвижванията и гласовете на маските и да дават своите догатки кой се крие в мистичните костюми. Тази събота в 20:00 по NOVA те ще се срещнат с новите герои, ще чуят първите им осъществявания и ще изкажат своите подозрения за 14-тте скрити звезди.

„ За мен е същинска наслада и чест да стана част от Панела на „ Маскираният артист “. Това е най-позитивното и фамилно предаване, а също по този начин обичано на най-малките фенове, което е прелестно. Задачата ще е доста занимателна и комплицирана, тъй като тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-хубавото от себе си, с цел да ни заблудят допустимо най-дълго “, споделя най-новият член на Панела - Марта Вачкова. В предишния сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията. Актрисата добавя, че с Алекс, Владо и AZIS са близки другари, което сигурно ще ги направи и страховит екип.

Какви ще са първите догатки на Панела? Какви песни са избрали маските за премиерното си излизане на сцената? Какви са имената на маските? Ще има ли близки догадки на Марта Вачкова, Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев още в първото предаване или маските ще опитат сполучливо да ги заблудят и да ги хвърлят към неверни размишления? – ще разберем тази събота от 20:00 по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от предишните сезони на „ Маскираният артист “ в канала на предаването във.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Учител задава следната задача на учениците си: - Две групи служащи поставят плочки на тротоар, дълъг триста метра. Групите са една против друга. Първата група… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНезабавно е откарано в болнично заведениеДжейми Спиърс счита, че щерка му „ има право в този момент съдът съществено да реши дали този надзор към този момент не е необходим “Машината учи терена към марсохода PerseveranceВърховният лидер на талибаните Хайбатула Ахундзада изиска през днешния ден от новото афганистанско държавно управление да ползва шериатаПаулина съкруши двамата си съперници в капитанската борба и завоюва огън за ПриключенцитеРайън: Връщаме се към обстановка, в която не бихме желали да попадамеРегистрацията в електронната система „ Преброяване 2021 ” към този момент е възстановенаХегер акцентира, че имат единна позиция по Афганистан, а Курц означи, че е „ наше обвързване да поддържаме хората в Афганистан ”Кацаров: Заради ГЕРБ и Коронавирус българите живеят по-малкоРешението на Касационния съд основава проблем за „ Лафарж ”Нито ще понижат броя на хоспитализациите и умрелите от COVID-19Има места, където случаи на COVID-19 не са регистрираниИма два сценарияАнимационният сериал " Маша и Мечока " е минал дълъг път от народен шлагер до световен феномен <
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР