К акво има в градината на най-отровните растения? На пръв

...
К акво има в градината на най-отровните растения? На пръв
Коментари Харесай

Какво има в градината на най-отровните растения

К акво има в градината на най-отровните растения? На пръв взор растенията са изцяло безобидни.

Но е задоволително единствено да докоснеш някои от тях, с цел да се окажеш на оня свят.

"Постоянно ме питат "Тези растения в действителност ли са смъртоносни ", а аз постоянно споделям "Да ", това споделя пред Дийн Скот, един от гидовете в Oтровната градина в Алнуик, Северна Англия.

"Имаме над 100 типа растения. Много от тях могат да провокират обриви и стомашно разстройство. А някои в действителност могат и да ви убият ", продължава описа си Скот.

По думите му не всички растения работят смъртоносно единствено при консумация или допиране. При някои от тях е задоволително единствено да ги помиришете.

"Това растение е известно като Черен кукуряк. Отначало предизвиква кихане, само че скоро по-късно стартира отичане на кръвоносните съдове в носа, а по-късно и кървене, което е толкоз мощно, че се постанова да потърсите Спешна помощ ", споделя Дийн.

"Това тук е Аконит, прочут и като Самакитка. Достатъчно е да го докоснеш, с цел да се отровиш. Първият признак е сърбеж в устата. Но в случай че към този момент сте стигнали до тази фаза, евентуално към този момент е станало прекомерно късно ".

"Това тук е второто най-отровно дърво във Англия - Лабурнум или Златен дъжд. Само четири от неговите плодчета са задоволителни, с цел да убият дете ".

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР