Журналистката Соня Колтуклиева определи свалянето на Силвия Великова от ефира

...
Журналистката Соня Колтуклиева определи свалянето на Силвия Великова от ефира
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Свалянето на Силвия Великова от ефир е правилно


Журналистката Соня Колтуклиева дефинира свалянето на Силвия Великова от ефира на "Хоризонт " като вярно. Тя написа следното във фейсбук:

"Силвия Великова била свалена от ефира на “Хоризонт” (БНР) и сектор “правосъдие” й е бил лишен. Няма да скрия, че намирам това са вярно. Силвия Великова поддържаше много двулично държание: от една страна се увърташе към “Правосъдие за всеки” и магистратите-дисиденти, въпреки това получаваше награди от Висш съдебен съвет - това Висш съдебен съвет, което ни натресе Цацаров за основен прокурор и от което някой прати смс на премиера Бойко Борисов, че арбитър Лозан Панов е изискал чуването му, само че те не се били съгласили. Попитах един от шефовете на “Правосъдие за всеки” по какъв начин ще ми изясни това разкрачено държание - той ми отговори: кани ни в радиото на изявленията. Да, тъй като началниците на “Хоризонт” са споделили, че би трябвало да има плурализъм на мненията.

Смелост е да заявиш позиция! Не да се криеш зад смели събеседници.

Виждала съм Силвия Великова в съда - позавърти се в залата и след това разтегне един официозен репортаж, като че ли са й го диктували в кабинета на основния прокурор. Знам защо приказвам!

Гледах я и в студиото на BIT. Ако не беше Полина Паунова водеща дружно с нея, щеше да си бъде едно казионно предаване.

Не, не считам Силвия Великова за професионално готова и смела журналистка. Не, няма да скърбя за нейното премахване от ефир ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР