Журналистката побесняла от яд тъй като тя имала право да

...
Журналистката побесняла от яд тъй като тя имала право да
Коментари Харесай

Кой Би Предположил! Жесток Скандал Между Виктор Николаев И Аделина Радева! Папараците Ги Изловиха, Вижте Снимки! Водещите Са

Журналистката побесняла от гняв защото тя имала право да почива едвам след 8 месеца. Както и поради обстоятелството, че Николаев до последния миг скрил какво е замислил.

На Аделина й се наложило сама да се оправя повече от 10 дни в утринния блок на Нова тв. Стрило й се, че работните дни нямат край. Тъй като за първи път сама изнесла на гърба си „ Здравей България ”.

И феновете видяха, че журналистката е обезпокоена макар, че има опит. Освен това водещата се изпотявала когато си представела, че единствено след два месеца ще е подложена на същия призрачен сън. Тогава Николаев щял да заведе домочадието си на гръцкото море за 10 дни както прави всяка година.

Виктор се извинил на колежката си, само че без да му мигне окото похарчил в Испания 10 бона. Личи си, че стандартът му на живот внезапно е скочил, злобеят сътрудниците му. До скоро той водеше за Великден жена си и щерката в Халкидики. Където е доста по на ниска цена от Барселона. Семейството публицисти се отдали на разглеждане на естествени и архитектурни забележителности, предават от retro.bg.



Освен, че спели в първокласен хотел си наели и кола, с която кръстосвали наляво и надясно. Явно, че бг елита тази година не се насочи към прилежаща Гърция за празниците, а избра Испания. В Барселона били на отмора Иван Христов и Ирина Тенчева. Както и Людмила Филипова и фолк певицата Алисия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР