Журналистката Мира Добрева вече е по-добре и е у дома,

...
Журналистката Мира Добрева вече е по-добре и е у дома,
Коментари Харесай

Мира Добрева вече у дома: Настъпи светлината на нов ден, благодаря, че ми изпращахте молитвите си

Журналистката Мира Добрева към този момент е по-добре и е вкъщи, откакто претърпя незабавна интервенция в болница " Пирогов " и бе сложена в медикаментозна кома. Тя разгласява в своя профил в обществените мрежи видео, в което насочва големи благодарности към медиците, избавили живота й, и към всички хора, които са се молели тя да се оправи и възвърне бързо.

" Ето, че настъпи светлината на нов ден и след всичко стоя още веднъж пред вас, с цел да благодаря. Благодаря на Бог, че подреди нещата, тъй че да съм у дом, а не надалеч от болница, когато се случи моето тестване, благодаря, че ме повери в ръцете на положителни лекари - доктор Методи Джуджев, в телефона си съм ви записала като Спасителят. Два дни по-късно, когато се наложи да постъпя в Реанимация ме одобри различен покровител - доцент Георги Георгиев. И двамата не ги познавах. Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за интервенции, за здравето ни и това е обикновено. Все ще попиташ кой е най-хубавият доктор. В моя случай нямаше време за нищо. Разчитах единствено на връзката си с Бог и имах опованието единствено с него. Молех се да разпери крилото си над докторите, с цел да си свършат по най-хубавия метод работата. Затова не ни трябват доста връзки, с изключение на една - избавителната ", сподели Добрева и добави: " Благодаря и на медицинските сестри в Реанимацията в " Пирогов ", вие сте толкоз специфични хора. Благодаря ви, че се грижите по този начин за болните ".

Обичаната журналистка и водеща насочи своята признателност и към Спешна помощ. " Този път тя пристигна в действителност бързо и това беше от решаващо значение за всичко ", уточни тя.

Мира Добрева благодари и на околните си хора, че са били до нея в този сложен миг, както и на всички останали хора за поддръжката. " Благодаря ви, че изпращахте молитвите си към мен, толкоз трогателни думи прочетох ".

" По нов метод ще се върна още веднъж в остарелия си живот ", даде обещание журналистката.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР