Журналистката Мира Баджева сподели прогнозите и очакванията си относно това

...
Журналистката Мира Баджева сподели прогнозите и очакванията си относно това
Коментари Харесай

Мира Баджева: Български възход и Демократична България са с равни шансове да получат третия мандат

Журналистката Мира Баджева показа прогнозите и упованията си по отношение на това при коя партия ще отиде третия мандат за сформиране на държавно управление.

" Струва ми се, че няма да отиде третия мандат в Българска социалистическа партия, тъй като до момента колкото и да се спекулираше на кого би го дал третия мандат, Румен Радев го връчваше на партията, която го излъчи и го направи президент. Сега обаче връзките им са опънати до прекаленост, тъй че по-скоро е допустимо да го даде на " Български напредък " и " Демократична България ". Те имат равни шансове, тъй като от една страна президентът до неотдавна имаше някакъв диалог с електората на Демократична България. Те се утежниха около войната на Русия в Украйна. Не виждам някакво изключително доверие сред Радев и БВ ", разяснява Баджева.

" Никога не съм очаквала, че Българска социалистическа партия толкоз ще скъсат връзки с Радев, че да приказват чак за еднолично ръководство, нещо като тоталитарна власт, тирания и така нататък Такива думи употребиха ГЕРБ по отношение на президента. Но очевидно в никакъв случай не казвай в никакъв случай. В политиката всичко е допустимо. Според мен и третия мандат няма да е сполучлив и ще се стигне до избори. Голямата конспирация от тук нататък ще бъде за локалните избори и за тези в София. Това може да сплоти или раздели по този начин наречената градска десница. Това са кой ще бъде претендентът на дясното в София, което дясно има доста огромни шансове да наследи Йорданка Фандъкова отпред на София. Тук ние знаем, че в дясното доста добре умеят да не се сплотяват и да се карат. А тук има един ясно изразен десен претендент в лицето на Борис Бонев. И ще е забавно кой ще го поддържа ", сподели още тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР