Журналистката Искра Банкова, майка на отишлия си без време актьор

...
Журналистката Искра Банкова, майка на отишлия си без време актьор
Коментари Харесай

Бившият PR на Желю Желев и журналист Искра Банкова загина в катастрофа

Журналистката Искра Банкова, майка на отишлия си без време артист Йосиф Шамли, почина в злополука на 5 август. Тъжната новина заяви в обществените мрежи щерка й Мила.

71-годишната Банкова беше пиар на първия демократично определен президент Желю Желев и дълготраен публицист в Българска национална телевизия, както и в стратегия " Христо Ботев " на БНР.

" Бог одобри мама в своите обятия на 5 август 2023 при пътно произшествие. Сега тя е в светлината, при батко. Мама е умряла на място и без да се мъчи. Слава Богу няма други потърпевши. Душата й беше цяла галактика, голям ерудит, постоянно търсеща, постоянно неспокойна, бунтарка, познавач на красивото, естет, пееше изумително, непримирима, голяма огромна Любов имаше в себе си. Мама. Връзката ми с Бога. Сега мама е спокойна, чувствам го. Тя доста се притесняваше да не почине като остаряла и болна, безпомощна старица, в тежест на другите. Страхуваше се от гибелта, само че ето, че тя е пристигнала ненадейно и ненадейно, пътувайки към една селска къща, при другарка ", добави щерка й.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР