Журналисти от Полша – един от големите и традиционни пазари

...
Журналисти от Полша – един от големите и традиционни пазари
Коментари Харесай

Журналисти от Полша пристигат в Албена за информационен тур

Журналисти от Полша – един от огромните и обичайни пазари за Албена, ще посетят ваканционното населено място за тематичен информативен тур в края на м. май. Визитата е част от обиколка на България, контрактувана сред министъра на туризма Христо Проданов и Анджей Гут-Мостови – държавен секретар с сектор туризъм в Министерството на спорта и туризма на Полша.  Двамата реализираха единодушие за рекламната акция в границите на провелия се във Варшава Българо-полски бизнес конгрес, присъединяване в който взеха представители на Албена и по-малкия курорт от групата Forest Beach Natural Holiday Resort.   

" Успяхме да проведем значими срещи с няколко от водещите полски туроператори, по време на които обсъдихме настоящото положение на чартърната стратегия до летищата във Варна и Бургас, както и какви са упованията за идния летен туристически сезон.

От диалозите стана ясно, че на този стадий по-голям е ползата към южното ни Черноморие, основно поради по-добрата съгласуваност – двойно повече планувани чартърни полети. Надяваме се, че идното журналистическо посещаване в Албена и района ще усъвършенства тези вероятности “, сподели Красимира Стоянова, изпълнителен шеф на " Алена Тур “ ЕАД.

По думите й българският туристически артикул се приема добре на полския пазар поради дългогодишните обичаи и отличното съответствие сред цена и качество. Първите туристи с чартърни полети от европейската страна се чака да дойдат в Албена на 27 май, а в Приморско на 3 юни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР