Журналистът Владимир (Владо) Береану предсказа смазващата победа на Емил Кошлуков

...
Журналистът Владимир (Владо) Береану предсказа смазващата победа на Емил Кошлуков
Коментари Харесай

Владо Береану предсказа смазващата победа на Кошлуков

Журналистът Владимир (Владо) Береану предсказа " смазващата победа " на Емил Кошлуков в състезанието за началник на Българска национална телевизия съвсем 24 часа преди да се случи.
" Настоящият Съвет за електронни медии е отчасти платен от Пеевски, а неговия и на ръководещите претендент, е Кошлуков. Предвиждам смазваща негова победа с 3 на 2 гласа ", написа през вчерашния ден Береану в профила си във Фейсбук, разяснявайки чуванията на претендентите пред Съвет за електронни медии.
Днес Кошлуков беше определен за общоприет шеф на Българска национална телевизия тъкмо с 3:2 гласа, като го поддържаха ръководителят на Съвет за електронни медии София Владимирова, Бетина Жотева и Розита Еленова.
Той даде обещание съществени промени в публичната телевизия, отказвайки да поеме отговорност за задълженията на медията, насъбрани по времето, когато беше неин програмен шеф.
Останалите двама членове на Съвет за електронни медии – Иво Атанасов и Ивелина Димитрова гласоподаваха за другия претендент – Сашо Диков.
Береану, който дълги години беше част от Българска национална телевизия, също поддържа кандидатурата на Сашо Диков. " Сашо Диков се показа ослепително и явно е най-квалифициран и потребен за публичната телевизия ", написа журналистът.
Той приключи с мрачна прогноза - че с назначението на Кошкуков Българска национална телевизия ще отиде в историята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР