Журналистът от БНР Петър Волгин коментира във Facebook профила си,

...
Журналистът от БНР Петър Волгин коментира във Facebook профила си,
Коментари Харесай

Волгин пуска На всеки километър, когато стане директор на БНТ

Журналистът от БНР Петър Волгин разяснява във Фейсбук профила си, че, когато стане шеф на Българска национална телевизия, едно от първите неща, които ще направи, е да излъчи сериала " На всеки километър " в праймтайма (най-гледаното телевизионно време - бел. ред.).
" Приветствам самодейността на Българска национална телевизия да означи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов с проявление на негови филми, в това число и с епизод от " На всеки километър ". Този сериал би трябвало да се демонстрира по-често. Когато стана общоприет шеф на Българска национална телевизия, едно от първите неща, които ще направя, е да излъча целия сериал в праймтайма. Разбира се, преди всеки епизод ще има малко встъпление, което ще изяснява какъв брой прекрасен е " На всеки километър ", споделя Волгин и добавя, че водещи на тези " прелюдия " ще бъдат най-ярките антикомунисти в публичната телевизия .
" Мислите, че ще откажат? Мислите, че убежденията няма да им разрешат? Ще се съгласят и още по какъв начин! Достатъчно е единствено да им бъдат увеличени заплатите . Българските антикомунисти за негативно време стават комунисти, а и всевъзможни други, стига да са финансово обосноваване. При тях убежденията се диктуват от паричните знаци ", приключва обявата на Волгин.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР