Журналистът Георги Милков заяви в предаването „Събуди се“ по NOVA,

...
Журналистът Георги Милков заяви в предаването „Събуди се“ по NOVA,
Коментари Харесай

Журналист: Борисов е отговорен за Тодоров и Симеонов

Журналистът Георги Милков съобщи в предаването „ Събуди се “ по NOVA, че за Валери Симеонов и Антон Тодоров и за техните думи и държание отговорност носи само и единствено индивидът, който ги е назначил – министър председателят Бойко Борисов.

„ Нека в този момент да излезе и да пусне един от хубавите си лафове” ,

сподели журналистът. Относно ултиматума на вицепремиера Валери Симеонов към четири медии да му се извинят до 24 часа Милков съобщи: „ Бих изчакал невъзмутимо да минат 24 часа, с цел да видя какво ще се случи по-късно. Това ще е доста забавен и занимателен правосъден процес”.

Тодоров и Симеонов: Не сме заплашвали Виктор Николаев

Депутат към Виктор Николаев: Силни думи, ще ви изядат хляба

Симеонов: Всеки на някой е родственик, това не са "калинки "

„ Валери Симеонов може да даде 24 часов ултиматум единствено в къщи ,

не и на медиите”, добави журналистът, който е безапелационен, че този случай не би трябвало да се не помни и да отмине за няколко дни.

„ Трябва да има ясни политически последствия”, безапелационен е той. По думите му би трябвало да чуем думите на премиера. „ Това го касае директно, а той мълчи. Може би обмисля готин лаф”, сподели журналистът.

Според Милков това, което е разгласил Антон Тодоров е всичко друго, само че не и опрощение, откакто назовава тези, които се възмущават от думите му „ истерици “.

„ Тези хора са се самозабравили и би трябвало да им го напомним “ ,

счита Милков.

Според него за случилото се имат виновност и публицистите. „ След като ядем неприятна храна, обикновено е да получим и инфаркт”, съобщи той.

Целия диалог гледайте във видеото горе.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР