Журналистът Богомил Грозев има връзка с мистериозната дама Стефи Загорова.

...
Журналистът Богомил Грозев има връзка с мистериозната дама Стефи Загорова.
Коментари Харесай

Богомил Грозев показа новата жена до себе си

Журналистът Богомил Грозев има връзка с мистериозната дама Стефи Загорова. Двамата са дружно от повече от половин година, а Богомил към този момент я е показал на всичките си близки другари.

Стефи също го среща със фамилията си и не крие, че той е мъжът до нея, написа " Галерия ". Той пък я дефинира за любовта на живота си и пред приятелите си твърди, че най-сетне е срещнал вярната жена.

Още през лятото Богомил и актуалната му другарка се появиха дружно на театър в Античния спектакъл в Пловдив. След това нееднократно бяха засичани в една компания, а при започване на есента си проведоха сантиментална отмора в Италия. Само преди седмица отскочиха до Барселона, където отпразнуваха рождения ден на журналиста.

Макар че връзките им са съществени, Богомил и Стефи не възнамеряват да минат под венчило и да имат деца.

Дамата е майка на 20-годишен наследник, който към този момент се познава с журналиста, и няма желание да ражда още наследници. Грозев също има наследник от дългогодишната си връзка с единствената наследница на Антон Радичев - Кристина. Докато бяха дружно той ѝ помагаше в развъждането на щерка ѝ от първия брак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР