Журито на престижните Международни бизнес награди Stevie Awards обяви носителите

...
Журито на престижните Международни бизнес награди Stevie Awards обяви носителите
Коментари Харесай

Българска фирма сред носителите на Международните бизнес награди Stevie за 2018 г.

Журито на влиятелните Международни бизнес награди Stevie Awards разгласи носителите им за 2018 година. Това са най-иновативните компании в света. 

Сред тях има и една българска компания - софтуерният разработчик Accedia. Той е притежател на Silver Stevie в категорията " Компания на годината – Софтуерни артикули – Среден бизнес ". 

Това е вторият сребърен приз Stevie за Accedia – през 2017-а компанията получи отличието в категорията " Работодател на годината – Софтуер – до 250 служителя ".

Всички отличени компании ще получат премиите си Stevie Awards (прозвище, идващо от гръцката дума за “коронован ”), като част от най-престижната стратегия за признание на бизнес достижения и нововъведения във всички области.

За премиите могат да аплайват експерти и компании от целия свят, от всички браншове – обществен и частен, неправителствени организации, огромни и дребни компании. Разделени са в 7 разнообразни стратегии, в които годишно се получават над 10 000 кандидатури.  

През 2018 г. 12-членното жури на Международните бизнес награди е разгледало 3900 претенденти от 74 страни. Държавите, в които отиват най-вече статуетки за нововъведения, са Съединени американски щати, Турция, Южна Корея, Англия и Индонезия. 

Компанията с най-вече първи награди (14 златни статуетки) е индонезийският колос Telkom Indonesia, който преди броени седмици сполучливо се възползва от втория полет на ракетата Block 5 Falcon 9 rocket на SpaceX, с цел да транспортира в орбита новия си спътник. Логистичният колос DHL Express пък печели 46 златни, сребърни и бронзови статуетки.

Сред промишленостите с най-вече статуетки за иновация са голям брой информационни организации, измежду които китайската Switching-Time, ASDA’A BCW от Обединените арабски емирства (ОАЕ) и Reklam5 Digital Agency от Турция. Бизнес премиите тази година са мощно фокусирани и върху новите технологии – една от най-бързо разрастващите се европейски софтуерни компании – полската RTB House ще получи премия за своята революционна маркетинг технология, която с изкуствен интелект имитира невроните в човешкия мозък и обезпечава извънредно тъкмо таргетирани банер акции.

Носителите на Stevie премиите ще получат статуетките си на публично церемония събитие в InterContinental Park Lane Hotel в Лондон на 20 октомври.

Пълния списък с награди може да видите тук .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР