Жребият за сезон 2022/23 в Първа Лига официално бе определен

...
Жребият за сезон 2022/23 в Първа Лига официално бе определен
Коментари Харесай

Петричев призова останалите отбори в България да вдигнат нивото на терените си

Жребият за сезон 2022/23 в Първа Лига публично бе избран през днешния ден в БФС, само че мнозина показаха опасения, че нараствания брой клубове няма да вдигне равнището, а ще го утежни с оглед обстоятелството, че огромна част от тимовете няма да играят на свои терени, а друга по традиция има проблеми с тревното покритие. Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, прикани за повече инвестиции точно в тази част от съперниците, тъй като единствено по този начин ще се вдигне цялостното равнище на конкуренцията.

„ Пожелавам си тимовете, които в този момент влизат в шампионата да отговорят на равнището на терени, защото имаме искания да се играе на високо равнище. Ако това стане и сътрудниците от другите клубове се постараят в тази част, ще станем очевидци на оспорвани мачове “, сподели Петричев на политане към Австрия за лагера на „ орлите “, представен от Gong.

Той също по този начин призна, че в околните дни се чакат входящи прехвърляния в отбора и предвижда, че Лудогорец ще е любимец за поредна година в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР