Жребият за Европейското първенство по волейбол за девойки под 17

...
Жребият за Европейското първенство по волейбол за девойки под 17
Коментари Харесай

Жребият за европейското по волейбол за девойки се тегли утре

Жребият за Европейското състезание по волейбол за девойки под 17 години, на което България е хазаин през тази година, се тегли на следващия ден, 13 февруари (вторник) в София. Церемонията ще се организира в столичния Парк хотел Витоша, като стартира в 10:00 часа.

Представители на Европейската конфедерация по волейбол - ЦЕВ ще участват на събитието, като присъединяване в жребия ще вземат Сдеслав Барач, президент на журито за Европейското състезание и Свободан Милошевич, член на журито на Европейското и координатор на спортно-техническата комисия на ЦЕВ.

Шампионатът на Стария континент за девойки U17 ще се организира от 13 до 21 април в София. Мачовете ще се играят в две столични зали, надлежно "Христо Ботев " и подготвителната зала на "Арена Армеец ". Тимът на България е воден от треньора Стоян Гунчев, който изведе националките под 16 години до бронзовите оценки на Европейското състезание в София през 2017 година.

Припомняме, че България огранизира първото по рода си Европейско състезание за девойки под 16 години, което се организира в София и Самоков. Поради огромният интерес към него, от Европейската конфедерация още веднъж избраха нашата страна за втора поредна година да бъде хазаин на Европейско състезание, този път под 17 години.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР