Жозе Моуриньо заяви, че е устремен към завръщане в мениджърската

...
Жозе Моуриньо заяви, че е устремен към завръщане в мениджърската
Коментари Харесай

Моуриньо: Искам да се завърна към мениджърството през юни

Жозе Моуриньо съобщи, че е насочен към завръщане в мениджърската специалност и желае това да стане през лятото. 56-годишният експерт е без работа, откакто бе уволнен от Манчестър Юнайтед през декември 2018. Португалецът разкри, че към този момент е отказал четири оферти.

,,Това, което имам поради, е да се завърна към треньорството през лятото и да поема новия си клуб от предсезонната подготовка “, показа той за beIN Sports. „ Знам сигурно това, което не желая да върша – за това и към този момент отхвърлих на три или четири разнообразни тима. Трябваше да кажа „ не “. И аз знам чудесно какво желая, без значение от клуба, само че като естество и измерение на работата “, добави той.

Португалският ментор сподели още, че се любува на своята отмора, само че настоя, че ще се завърне по-подготвен от всеки път. „ Не ми липсва нищо, почтено казано. Защото сега съм незает от два месеца и половина и „ работя “, приготвям се оптимално за идващия си клуб. Не е като да съм на отмора. Не ми е скучно, несъмнено. Подготвям се за идващото предизвикателство и това е нещо, което е невероятно при ежедневната работа във футбола, шестте конференции на седмица, трите мача на седмица, анализите преди и след края на мачовете, при всичките проблеми, които имаш – от време на време нямаш никакво време за себе си. Предстои ми месец, в който ще се завърна по-добър и от преди “, показа още Моуриньо.

Бившият управител на Манчестър Юнайтед, Челси, Интер, Порто и Реал Мадрид разкри още, че надали ще стане народен селекционер, тъй като избира по-натоварения цикъл от срещи на клубно равнище. „ Не считам, че ще поема народен тим. Смятам, че работата е много характерна. Аз обичам ежедневния футбол и работа, многото шампионати и мачове и желая да остана треньор на клубно равнище. Но кой знае? “, приключи Моуриньо. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР