Жозе Моуриньо похвали Пауло Дибала, който донесе на Рома победата

...
Жозе Моуриньо похвали Пауло Дибала, който донесе на Рома победата
Коментари Харесай

Специалния: Не искам да освиркват играчите ми

Жозе Моуриньо похвали Пауло Дибала, който донесе на Рома успеха с 1:0 над Дженоа на 1/8-финалите за Купата на Италия. Световният първенец с Аржентина се появи като запаса и вкара единствения гол за триумфа на “вълците ”. За разлика от него, Николо Дзаниоло не впечатли и даже бе освиркан от част от почитателите.
“Не съм дете, скоро ще стана на 60 години и знам, че когато дадеш всичко от себе си, няма какво повече да направиш. Съжалявам, че чух освирквания по адрес на Дзаниоло, не желая това да се случва с нито един мой състезател ", сподели Моуриньо.
" Защитата ни обезпечи нужната сигурност, а Дибала е от вида футболисти, които могат да създадат по-добър всеки тим и всеки треньор. Някои имат 4-5 такива играчи, други 11, а трети - 20. При нас не са нито 7, нито 8, само че с Дибала нещата се получават по друг метод ”, акцентира Специалния.
“Благодаря на президента на португалската федерация за думите му, че съм бил единственият му избор за нов народен селекционер. Това ме прави горделив, само че аз оставам тук и ще продължа да работа с цялостна отдаденост, както и до момента ”, посочи Моуриньо.
“Бих се радвал още веднъж да печеля Купата на Италия. Печелил съм я против Рома, в този момент желая да зарадваме нашите почитатели. Това е най-лошият шампионат за национална купа в Европа, тъй като не пази по-малките тимове. Ето, Торино победи първенеца Милан като посетител и в идващия кръг още веднъж ще би трябвало да гостува. Не разбирам този правилник. По-хубаво би било да играем на терените на тимове от Серия “Б ” или даже третодивизионни отбори ”, възнегодува Моуриньо.

Фиорентина - Сампдория 1:0


















22:00 13/01 22:00 13/01 21:45 13/01 16:30 12/01 19:00 12/01 21:00 12/01 22:00 12/01 22:00 12/01






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР